Termeni și condiții

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea si utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu acesti termeni si condiții de utilizare.
Dacă nu sunteti de acord cu acesti termeni și condiții de utilizare, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email pentru informații și evitați folosirea site-ului nostru.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Siteul nostru vă pune la dispoziție informațiile în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși facem eforturi ca la momentul publicarării lor, toate informațiile să fie exacte. Informații exacte veți găsi la sediile CAR Unirea Petrosani sau la numerele de telefon de la pagina de contact.

Serviciilor pe care le oferim nu li se aplică politici de transport, retur sau de anulare. Pentru rezlilierea sau modificarea contractelor, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0354107484 sau să veniți la cel mai apropiat sediu CAR Unirea Petrosani din orașul dumneavoastră.

INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului carunirea.ro de către potențialii vizitatori sau membrii. Accesând și navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în această pagină.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
CAR UNIREA PETROSANI IFN nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .

CAR UNIREA PETROSANI IFN detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea CAR UNIREA PETROSANI IFN, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului carunirea.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de CAR UNIREA PETROSANI IFN. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea CAR UNIREA PETROSANI IFN.

Accesul si utilizarea site-ului carunirea.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe carunirea.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii carunirea.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul carunirea.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor carunirea.ro.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor CAR UNIREA PETROSANI IFN. CAR UNIREA PETROSANI IFN nu va acorda nici o garantie referitoare la:

evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel, CAR UNIREA PETROSANI IFN nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele carunirea.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului carunirea.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web carunirea.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea carunirea.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare si cotine, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate sa intervina. În prezent exista foarte putine îndrumari cu privire la implementarea GDPR si este posibil ca Autoritatile de Supraveghere sa aiba puncte de vedere diferite fata de cele exprimate în acest ?ablon. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instan?ele de judecata vor interpreta Regulamentul.

carunirea.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

CAR UNIREA PETROSANI IFN nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze CAR UNIREA PETROSANI IFN prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile CAR UNIREA PETROSANI IFN, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de CAR UNIREA PETROSANI IFN utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

CAR UNIREA PETROSANI IFN nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul carunirea.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre CAR UNIREA PETROSANI IFN; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre CAR UNIREA PETROSANI IFN a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de CAR UNIREA PETROSANI IFN si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

CAR UNIREA PETROSANI IFN va pastra confidentialitatea acestor informatii.